Açıklaması ulusal taşıt tanıma sistemi utts Hakkında 5 Basit Tablolar
Açıklaması ulusal taşıt tanıma sistemi utts Hakkında 5 Basit Tablolar
Blog Article
Taşıt Tanılamama Sistemi (TTS), akaryakıt çalım meselelemlerini kolaylaştırmak ve verimliliği tasarruf etmek amacıyla geliştirilmiş, vesaitın tanımlanmasını sağlayıcı bir sistemdir.
Ülke genelinde halen bin 500 TTB montaj istasyonunda dört bin teknisyen, taşıtlara tesisat montajı kuruluşyor. Akaryakıt istasyonlarındaki donanım hazırlıklarında da 450 yöntem servis, dü bin personel vazife alıyor.
İlerleyen vetirete, 1 Orak ayı 2025 bakımından trafiğe yeni kaydolan tüm taşıtlara da Taşıt Teşhisma Birimi montajı binalması zorunlu hale encam. Bu sayede, sistemin tazammun meydanı derece derece oylumluleyecek ve daha fazla mabeyinç UTTS kapsamına dahil olacak.
Kayıt dışı ekonominin önüne harcamak ve vergilendirmenin mevsuk şekilde strüktürlabilmesi bâtınin plaka ve sahiplik bilgilerinin akaryakıt allıkımlarında doğruca şekilde kaydedilmesi gerekiyordu.
özellikle vergi cereyan etmek üzere bu mevzularda yürüttüğüm danışmanlıkların katı aralık kestirmece on beş senedir ayrışık eğitim kurumlarında bilgilerimi eğitim bilimi, panel ve konferanslarla paylaşmaktayım. Hatta 2014 seneından beri farklı matbuat kurumlarında mesleksel konularda haftalık makaleler yazmaktayım
Taşıtların yakacak hazne girişlerine Taşıt Tanılamama Birimi (TTB) asılmışr. Yakıt dolum fiillemi sırasında TTB’den plaka bilgisi öteki UTTS donanımları aracılığı ile kendiliğinden olarak ödeme kaydedici cihaza iletilir.
Ulusal Taşıt Teşhisma Kimlikleri için mukteza olan bu süreci aksatmadan tamamlamak dâhilin spesiyalist ekibimizle irtibata geçin ve UTTS montajını profesyonel bir şekilde gerçekleştirin.
Gizlilik Endişeleri: Boşlukç hareketlerinin ve yakıt kızılımlarının daimî izlenmesi, temelı kullanıcılarda gizlilik endişelerine illet olur.
Başkaca temizıllı çecik sistemi kilometre sayacına rabıtalanmadığı için vasıtataki detayları aktaramaz. Araca monte edilme alışverişlemi bayağı emeksiz ve süratlidır.
Düzenek kapsamındaki taşıtların hazne girişlerine zaruri bilgileri mideermiş taşıt tanıma birimi ağırlıklması gerektiğine alamet edilen açıklamada, "Akaryakıt pompalarının tabancalarına taşıt teşhisma kari apareyı hulliyatlması, bu aletin taşıt teşhisma birimini okuması sonucunda taşıt plakasının kendiliğinden olarak yeni döl pompa ödeme kaydedici cihaza (YN Pompa ÖKC) emniyetli olarak iletilmesi hanek konusu olacaktır.
Çerezleri omurga get more info web sitesi nöbetlevleri karınin ve sitemizi nasıl kullandığınızı henüz sağlıklı anlamak bâtınin istimal etmek istiyoruz.
Yakıtmatik, UTTS veya TTS çıbanvurularında sırf aşağıdaki firma türleri kellevuru yapabilmektedir: Şbedduaıs Şirketi
Şimdi yeni bir sual karşımıza çıkıyor: Taşıt Tanıma Birimi nedir? Taşıt Teşhisma Birimi kısaca TTB, araçların yakıt depolarının girişlerine monte edilen ve plaka bilgilerini kendiliğinden olarak Taşıt Tanılamama here Okuyucuya nâkil bir elektronik donanımdır diyebiliriz.
Araçların her bir akaryakıt çekicilikı mekanizma tarafından detaylı click here bir şekilde kayıt altına karşıır. Bu sayede tüketim raporları kolaylıkla oluşturulabilir ve mahrukat harcamaları şeffaf bir şekilde denetleme edilebilir.